Done by Deer

Burp Cloth 2-Pack Sea Friends Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2 cm
Diepte 18.5 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 18 cm
Materiaal Katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder
Multipack 2-pack

Op zoek naar een praktisch en stijlvol accessoire voor je kleintje? Dan is de Burp Cloth 2-Pack Sea Friends van Done by deer perfect voor jou! Deze set van twee spuugdoekjes is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens geweldig uit.

Deze spuugdoekjes behoren tot de categorie Plaids en zijn speciaal ontworpen voor baby's. Ze hebben een breedte van 2 cm, een diepte van 18.5 cm en een hoogte van 18 cm. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden ze een zachte en comfortabele ervaring voor je kleintje.

Done by deer is het merk achter deze geweldige spuugdoekjes. Ze staan bekend om hun kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Burp Cloth 2-Pack Sea Friends is verkrijgbaar in de kleur "Powder", wat een subtiele en trendy uitstraling geeft.

Met deze 2-pack hoef je je geen zorgen te maken over het tekort aan spuugdoekjes. Ze zijn perfect om in je luiertas te stoppen, zodat je altijd een schoon doekje bij de hand hebt. Praktisch en modieus, deze Burp Cloth 2-Pack Sea Friends is een must-have voor elke ouder.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies