Done by Deer

Bath Time Activity Toy Jelly Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9.5 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 28 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue

De Bath Time Activity Toy Jelly is een geweldig speeltje voor kinderen in de categorie Puzzels & Spellen. Met een breedte van 9.5 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 28 cm is dit speeltje perfect voor kleine handjes om mee te spelen tijdens het badderen. Gemaakt van hoogwaardig polyester, is dit speeltje duurzaam en veilig voor kinderen.

Done by deer, een bekend merk in de wereld van kinderspeelgoed, heeft dit speeltje ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De blauwe kleur van de Bath Time Activity Toy Jelly voegt een vrolijke en speelse uitstraling toe aan het badritueel van je kind.

Met de Bath Time Activity Toy Jelly kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten. Het speeltje is ontworpen om de zintuigen van kinderen te stimuleren en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Laat je kinderen genieten van speeltijd in bad met dit leuke en educatieve speeltje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies