Een nieuw jaar betekent dat we weer los kunnen met nieuwe interieur trends! Met decoratieve accessoires kan je al aanzienlijke veranderingen maken. Je hoeft niet per se een nieuwe bank aan te schaffen; denk bijvoorbeeld aan nieuwe kussens, een heerlijk plaid of toffe kandelaren. Benieuwd naar de trends van 2024? Check it out! 

Lichte kleuren en organische vormen
Lichte kleuren en organische vormen blijven ook in 2024 in de schijnwerpers staan. Gebruik lichte tinten in kleine accessoires, zoals een Karlsson klok of een fruitschaal van Present Time. Lichte kleuren en accessoires met organische vormen zijn een perfecte combinatie. De ‘Keramieken Kandelaar Asymmetrisch Off White’ van Zusss is hier een goed voorbeeld van. Combineer beide trends en laat je huis weer stralen!   

Een vleugje kleur  
Voeg dit jaar een vleugje vrolijkheid toe door verschillende levendige kleuren met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor de kleurrijke kussens van Zusss en de lampen van Leitmotiv. Het leuke aan deze trend is dat je de meest opvallende kleuren met elkaar kunt mixen, waardoor je woonkamer transformeert tot een kleurrijk kunstwerk. Bij deze trend is niets te gek! 

Natuurlijke elementen 
Breng het buitenleven naar binnen met prachtige natuurlijke elementen en aardetinten. De manden van House Doctor en de beeldjes van Present Time, in de vormen van vogels en paddenstoelen, passen perfect bij deze trend. De natuurlijke elementen en kleuren zorgen voor een rustgevende uitstraling.  

Welke trend ga jij toepassen in huis? Bekijk de volledige collectie van merken zoals Present Time, Zusss en House Doctor op onze website. 

 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies