Hello Sunny days! De lente laat steeds meer van zichzelf zien en wij kunnen niet wachten om eropuit te gaan. Met de warme en (hopelijk) zonnige dagen, hebben wij helemaal zin om naar buiten te gaan. Een dagje shoppen, een picknick of een vriendinnenweekend, deze activiteiten zorgen ervoor dat je tijdens je drukke schema toch kunt ontspannen. Want zeg nu zelf, je verdient het om even te chillen en leuke dingen te doen! Wij helpen je alvast een stukje op weg met het zoeken naar dé essentials die jij nodig hebt tijdens je favoriete lente-activiteiten!  

Shop till you drop! 
Herken je het probleem dat je hele kast vol hangt, maar je toch niets hebt om aan te trekken? Maak je geen zorgen, wij namelijk ook! Shopping day to the rescue! Of je nu op solo date gaat of samen met je vriendinnen, je zal gegarandeerd veel lopen. Want je moet immers elke winkel gezien hebben, toch? Goed voor je stappenteller, maar minder fijn voor je voeten. Een paar sneakers van FILA zijn onmisbaar om vervelende blaren te voorkomen. Ben je uitgeshopt? Ga gezellig naar een terras en geniet van het zonnetje met een prachtige zonnebril van Isabel Marant. 

 

Romantisch picknicken 
Love is in the air! Of je nu een gezellige partner hebt of single (ready to mingle) bent, een picknick is altijd een goed idee. Leuk om zelf iets te bakken, maar ben je daar geen fan van, haal dan heerlijke borrelhapjes bij de supermarkt op de hoek. Natuurlijk wil je er ook goed uitzien tijdens een date, dus we hebben een aantal merken gevonden die zonder twijfel jouw zelfverzekerdheid een boost geven. Fabienne Chapot heeft de leukste zomerkleding, Cowboysbag de vrolijkste tasjes en Studio Noos heeft mooie shoppers om alle spullen in mee te nemen. Wie weet ontmoet jij wel de ware met een fantastische picknick én outfit!   

Vriendinnenweekend  
Heb je geen behoefte aan een romantische date? Ga er dan even tussenuit met je vriendinnen! Niets is gezelliger dan quality time met je besties. Spelletjes doen, urenlang praten en dansen op jullie favoriete festivals! Maar first things first; de locatie bepalen waar jullie naartoe gaan, en ja, we weten dat dit lastig kan zijn. Zijn jullie het eindelijk eens over de bestemming? Dan is het tijd om je koffer in te pakken! Een chill outfit van Bjorn Borg en sneakers van New balance zijn perfect voor een ochtendwandeling. Misschien wel het hoogtepunt van het weekend: het festival! Zie er tiptop uit met de opvallende sets van Refined Department. Glitter en glamour mag niet ontbreken op deze dag en met de oorbellen van LOTT Gioielli sparkle jij het hele terrein door!  

Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies