We hebben al heel kort kunnen genieten van een paar heerlijke lentedagen en natuurlijk hopen we op nog meer zonnige dagen. Zodra de zon schijnt, kunnen we weer onze favoriete kledingstukken uit de kast halen. Benieuwd naar de trends voor deze lente en zomer? Check it out! 

Fleurig en crochet 

De lente brengt bloemen tot leven en deze trend weerspiegelt dat perfect. Bloemen verschijnen op jacks, tops en tal van andere accessoires. Fabienne Chapot biedt  niet alleen vrolijke kleding, maar sluit ook perfect aan bij deze trend. Combineer een blouse en een tas met bloemenprint, of draag een groene broek met een top met bloemendetails. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een andere trend die we steeds vaker zien, zijn gehaakte tasjes. Ook wij zijn helemaal weg van de crochet accessoires! Combineer de handtassen van Barts met de fantastische slippers van DWRS voor de ultieme zomerse look. Of je nu kiest voor felle kleuren of neutrale tinten, de schoenen van DWRS en tassen van Barts zijn een perfecte match voor elke zomeractiviteit! 

vanaf Vanaf 151,99 Normale prijs 189,99
 

Touch of Red en panterprint

Panterprint is helemaal terug van weggeweest, en dat is niet voor niets! Je kunt een outfit compleet maken met een accessoire of all the way gaan met een volledige panterprint outfit. Studio Noos biedt geweldige tassen met deze print die jouw look een boost geven. Neem de shopper mee naar het strand en combineer deze met de slippers van Freedom Moses. 

Vandaag is rood! En dat is geen woord te veel gezegd; deze kleur is niet meer weg te denken en hoort absoluut thuis in jouw garderobe. Straal op het strand met de badkleding van PUMA en Sorbet Island. Een luchtige rode blouse van Zusss is ideaal voor een zomerse dag. Natuurlijk is rood ook perfect te matchen met panterprint voor een speelse look. Welke trend is jouw favoriet? 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies