Niets is beter dan een paar nieuwe schoenen. Maar welke schoenen zijn op dit moment een echte musthave en mogen niet ontbreken in jouw kast? De onderstaande items verdienen zeker een plekje in je schoenencollectie. Je kunt immers nooit genoeg schoenen hebben, toch? 

Stijlvolle en warme winter boots 

Je kunt er bijna niet omheen: UGG boots. Ze waren vorig jaar al een grote trend en ook dit jaar zullen we ze blijven zien. Vooral bij koude temperaturen zijn deze boots ideaal. Je voeten blijven warm en je ziet er tegelijkertijd stijlvol uit. Blijf je het liefst binnen bij dit weer? Dan zijn de sloffen van UGG ook ideaal. Over kou gesproken, de schoenen van Colors of California zijn perfect om de winterse temperaturen door te komen. Ga bijvoorbeeld voor de ‘Winter boot with stitching’, en je kan fashionable de deur uit!  

Energiek in sneakers 

Januari staat volledig in het teken van goede voornemens. De meesten van ons zullen zoals elk jaar als voornemen hebben om meer te sporten. Hierbij horen natuurlijk nieuwe sportschoenen. New Balance is, net zoals UGG, een populair merk en wij begrijpen dat wel! De ‘530’ is een sportief model dat in het dagelijks leven gedragen kan worden, maar ze zijn ook geschikt om mee te sporten. Zo heb je toch een goede reden om een paar nieuwe sneakers aan te schaffen! On Running heeft evenals veel sportschoenen. De naam zegt het al: voor hardlopen zijn deze sneakers perfect. Het voetbed heeft een fijne demping en naast hardlopen zijn ze ook geschikt voor wandelingen.  

Trendy laarzen 

‘’These boots are made for walking’’. De laarzen van VIA VAI en Copenhagen Studios zijn niet alleen fijn om mee te lopen, maar ze zien er ook nog eens trendy uit! De boots van Copenhagen Studios kenmerken zich door de eigentijdse stijl. De laarzen van VIA VAI zijn per model erg verschillend van elkaar, wat het extra leuk maakt om verschillende looks te creëren. Naast de prachtige boots hebben deze twee merken ook veel mooie sneakers om aan jouw collectie toe te voegen. 

Voor welke schoenen ga jij? Neem een kijkje op onze website en je zult gegarandeerd schoenen vinden die bij jou passen! 

 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies