Het is bijna Moederdag, de perfecte gelegenheid om jouw dierbaren eens flink te verwennen. Maar elk jaar rijst weer de vraag: wat wordt het dit keer? Ga je voor een prachtig sieraad of een nieuw paar schoenen? Bij The Little Green Bag vind je het allemaal. Met onderstaande producten maak je gegarandeerd een goede keuze. 

Laten we eens kijken naar de tassen van Kurt Geiger als eerste optie. Deze tassen hebben niet alleen een prachtige kleur die bij alles past, maar bieden ook genoeg ruimte voor al je essentiële spullen, waardoor je outfit gelijk compleet is. De mooie gouden details maken het plaatje helemaal af en passen perfect bij gouden sieraden. En ‘speaking of’ sieraden, laten we meteen de armbandjes van Zusss erbij halen. Hoe leuk is het om samen met je moeder een bijpassende armband te dragen? Nu het weer langzaamaan beter wordt, zijn blouses ook weer een ideale uitkomst. De prachtige blouse van POM Amsterdam, met de vrolijke roze en gele kleuren, brengt de zomer meteen naar binnen. En dat is precies wat je wil op zo'n dag waarop je haar extra in het zonnetje zet.

In onze nieuwste collectie van MEXX vind je prachtige hakken die perfect zijn voor alle dames. Deze schitterende toevoeging zal haar outfit helemaal afmaken en haar laten stralen op haar speciale dag. Bovendien zijn deze hakken perfect te matchen met het jurkje van Zusss en de oorbellen van Orelia. 
Hoewel we graag alvast de zomer in gedachten halen, weten we dat er nog genoeg dagen zullen zijn waarop het wat frisser is. Dan is de lange blazerjas van Zusss altijd een goede keuze. Gemakkelijk om even over een outfit te dragen en perfect voor deze lentedagen. Bovendien zal je moeder er weer helemaal trendy bijlopen.  
En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om haar huis lekker te laten ruiken? Met de geurstokjes van Marie-Stella-Maris ben je voor de komende tijd zoet zijn met een heerlijke geur door het hele huis. Zo geef je niet alleen een trendy en stijlvol cadeau, maar ook een beetje luxe en comfort voor een eigen plekje. 

 

 

 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies