2024, let’s bring it on! Wij laten je graag zien welke trends jij niet mag missen dit jaar! Mode en trends veranderen voortdurend; het is soms lastig om ze bij te houden. Gelukkig lijken de modetrends voor 2024 helemaal in het teken te staan van items die je het gehele jaar kunt dragen. Zo zijn de klassieke tennis-, golf- en ballet (old-money) stijlen dit jaar ook weer een goede basis voor je kledingkast. Hier zitten veel basics die niet alleen voor dit jaar trending zijn, maar ook voor de komende jaren nog van pas kunnen komen. Natuurlijk blijven de knalkleuren, prints en opvallende outfits niet achter; zo zullen de items met opvallende mouwen en doorschijnende materialen niet te missen zijn dit jaar. 

Laten we beginnen met de beste basic van 2024: de polo! Het sportieve noch klassieke item ga je veel terugzien. Dit is een basic die op vele manieren gestyled kan worden. Keep it simpel en classy of maak het stoerder door meerdere laagjes te gebruiken. 

 Hoewel de lage baggy jeans helemaal hot and happening zijn, zien we ook de high waist jeans weer terug op de catwalk. Ook een leuk pluspunt is dat dit je benen verlengt, zo oog je langer en laat dat voor sommigen nu net een uitkomst zijn.

Vandaag (en de rest van het jaar) is rood! Ja, de rode trend gaat door dit jaar. Of je nu 50 tinten rood bij elkaar matcht of bescheiden voor een touch of red gaat, met de rode trend kan je alle kanten op. 

Metallic is wederom een trend; het was niet weg te denken uit 2023, maar ook in 2024 blijf je het zien. Broeken, jassen, tassen en schoenen met een metallic look geven je outfit meteen een boost! 

Niet alleen je kleding mag opvallen, maar ook je sieraden. Ondanks dat de fijne sieraden niet weg zullen gaan, zien we dat statement sieraden zich toevoegen aan de modetrend van dit jaar. Maak je outfit spraakmakend met grote oorbellen, goud- of zilverkleurige kettingen of speel met een mix van armbanden. 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies