New year, new me! Met volle energie en frisse moed is 2024 inmiddels van start gegaan en daar horen natuurlijk goede voornemens bij! Dit jaar staat in het teken van positieve veranderingen en persoonlijke groei. We helpen je een eindje op weg met onderstaande voornemens! 

Misschien een beetje cliché maar meer bewegen is ook dit jaar weer een goed voornemen. En nee, het hoeft niet altijd in extreme mate te zijn. Maak bijvoorbeeld vaker een boswandeling of ga lekker uitwaaien op het strand. Bij wandelingen horen natuurlijk goede (en stijlvolle) schoenen waar je lang op kunt lopen. New Balance was vorig jaar al een grote trend en ook dit jaar zijn ze niet te missen. Daarnaast zijn Asics ook ideale sneakers om verre afstanden mee af te leggen en om in te sporten. Trendy sneakers zorgen uiteraard ook voor meer motivatie om te bewegen!  Houd je prestaties bij met een smartwatch van Garmin en optimaliseer je sportroutine met gedetailleerde analyses.


Na alle drukte van de feestdagen ben je vast en zeker toe aan wat tijd voor jezelf. Neem wat vaker een avondje vrij om te ontspannen. Met de verzorgingsproducten van The Gift Label en Marie-Stella-Maris kom je echt even tot rust en je huid voelt daarna zijdezacht aan. Kruip lekker met een kop thee, een dekentje, je chill outfit en je favoriete serie op de bank. De sloffen van Warmbat en UGG kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken! 


We hadden het net al even over een avond voor jezelf waarbij je lekker op de bank kan hangen met je favoriete serie. Maar hoe zorg je er nu voor dat jje de dag stressvrij doorkomt? Een planner kan hier de oplossing voor zijn. Schrijf je to-do's op in een planner, zoals die van Zusss. De tweede oplossing is yoga. Ik hoor je al denken, dit is niets voor mij. Maar yoga is een fijne manier om te ontspannen na een lange en stressvolle werkdag. Met de yogamatten van DOIY en de sportkleding van Bjorn Borg is jouw yogalook compleet. Dit maakt het zeker het proberen waard!


Nu je helemaal tot jezelf bent gekomen, is het natuurlijk ook weer fijn om quality time door te brengen met vrienden en familie. Organiseer bijvoorbeeld een keer een spelavond. Deze momenten zorgen ervoor dat je dichter tot elkaar komt en bij een spel kom je toch altijd meer te weten over een ander. Speel een ouderwets bordspelletje van Balvi of daag jezelf en anderen uit met de challenges van Another Me. 


Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker begrip. Iedereen krijgt ermee te maken en samen kunnen we met kleine stapjes zorgen voor een groenere wereld. Mister Miara is een PETA- Approved Vegan modemerk die eigentijdse tassen verkoopt. De tassen geven jouw look een elegante touch. Naast de tassen van Mister Miara, zorgen de waterflessen van Dopper voor minder plasticvervuiling. Ook is meer water drinken een goed voornemen voor 2024. Stay hydrated!  

Wij zijn klaar voor dit jaar! Maak van 2024 jouw jaar om te rocken! 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies