Januari, de maand dat je na alle drukte van de december maand weer helemaal kunt bijkomen. Geniet van deze rustige maand waarin niets moet maar alles mag. Je kan jezelf helemaal focussen op ‘me, myself and I' zonder afleiding, heerlijk toch? Naast alle rust, wil je er natuurlijk wel comfortabel bij zitten, zowel binnens- als buitenshuis. Wij helpen je hier graag mee!

Laten we beginnen met een essentieel onderdeel van ontspanning: comfortabele kleding. Pyjama's zijn vaak het eerste waar we aan denken als we denken aan ontspannen (op de bank). We hebben een groot aanbod aan pyjama’s voor dames, heren en de kleintjes. Genoeg stijlen en ontwerpen die perfect zijn voor knusse avonden op de bank of luie ochtenden in bed. Kies uit merken die bekend staan om hun comfort en kwaliteit, zodat je elke nacht in stijl en comfort kunt doorbrengen.

Wat is er beter dan na een lange dag thuiskomen en je voeten verwennen met heerlijke sloffen? En zeg nu eerlijk, met dit koude weer wil je je voeten lekker warm houden, ook thuis! We hebben een collectie sloffen die niet alleen zacht en warm is, maar ook stijlvol en duurzaam. Van pluizige pantoffels tot stevige opties, no problem, we got you en je voeten!<
Speciale prijs 26,00 Normale prijs 32,50
Speciale prijs 20,40 Normale prijs 25,50
Een ander niet te missen item voor een gezellige en knusse avond is een zachte deken. Wikkel jezelf in de warmte met de heerlijke plaids van Present Time! Naast kleding, sloffen en plaids zijn huisaccessoires zoals sierkussens, kandelaars en geurkaarsen ook essentieel om een rustgevende sfeer te creëren. Zachte kussens voegen niet alleen comfort toe aan je bank of fauteuil, maar ook een vleugje stijl en gezelligheid aan je interieur. Zet de kaarsjes aan en optimaal ontspannen maar!

Maar comfort strekt zich uit tot ver buitenshuis. Met deze items kun je lekker comfortabel maar toch fashionable de deur uit! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke trui, warme UGG’s of Colors of California schoenen.

Waar wacht je nog op? Geef jezelf toestemming om te mogen ontspannen in stijl met onze selectie van comfortabele kleding en huisaccessoires.

 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies