DOIY

Yoga Mat berber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 60 cm
Diepte 173 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 0.5 cm
Materiaal PVC
Merk DOIY
Merk kleurnaam berber

Deze Yoga Mat van DOIY is perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens hun yogasessies. Met een breedte van 60 cm en een diepte van 173 cm biedt deze mat voldoende ruimte om vrij te bewegen en verschillende yogahoudingen uit te voeren. Met een hoogte van slechts 0.5 cm is deze mat dun genoeg om stabiliteit en evenwicht te bevorderen, terwijl het toch voldoende demping biedt voor extra comfort.

Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, is deze mat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het PVC-materiaal zorgt ook voor een goede grip, waardoor je niet wegglijdt tijdens je oefeningen. De mat is ontworpen door DOIY, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Deze Yoga Mat is verkrijgbaar in de kleur "berber", een trendy en eigentijdse kleur die perfect past bij elke yogastijl. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, deze mat zal je helpen om je yogapraktijk naar een hoger niveau te tillen. Investeer in jezelf en geniet van comfort en stijl met deze prachtige Yoga Mat van DOIY.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies