DOIY

Cosmos Yoga Mat Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 173 cm
Diepte 60 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal PVC
Merk DOIY
Merk kleurnaam Beige
Merk product code DYYOGAMCO

De Cosmos Yoga Mat van DOIY is de perfecte metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens hun yogasessies. Met een breedte van 173 cm en een diepte van 60 cm biedt deze mat voldoende ruimte om vrij te bewegen en verschillende yogahoudingen uit te voeren.

Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, biedt deze mat een uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je je volledig kunt concentreren op je oefeningen zonder je zorgen te maken over uitglijden. De beige kleur van de mat voegt een vleugje elegantie toe aan je yogaroutine.

De Cosmos Yoga Mat is ontworpen door het gerenommeerde merk DOIY, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de merkproductcode DYYOGAMCO ben je verzekerd van een authentiek en duurzaam product.

Investeer in jezelf en verbeter je yogapraktijk met de Cosmos Yoga Mat. Bestel vandaag nog en geniet van comfort, stijl en kwaliteit tijdens je volgende yogasessie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies