Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Yogamatten

Yogamatten

Yogamatten

Yogamatten maken yoga een stuk comfortabeler. Maar het kan ook véél leuker worden met een trendy yogamat. Koop je jouw yogamat bij The Little Green Bag, dan heb je sowieso een uniek en origineel exemplaar te pakken. Een eigen yogamat is bovendien hygiënischer dan een mat uit de yogastudio. Doe je thuis aan yoga? Dan is het ook daar natuurlijk wel zo handig om hier gewoon jouw eigen mat te hebben. Yogamatten zijn er in verschillende diktes, lengtes, materialen en designs. Yoga is populair geworden voor mensen die plezier willen hebben in een fysieke routine waarin lichamelijke gezondheid en mentaal bewustzijn samenvloeien. Yoga is een dynamische activiteit waarbij yogabeoefenaars zich uitrekken, buigen en draaien. Deze yogahoudingen worden uitgevoerd met absolute balans en mentale focus.
 

Yogamatten van DOIY Design

De yogamatten van DOIY Design vallen op door hun originele designs, waardoor yoga echt een beleving wordt! De matten zijn bovendien dik en voorzien van ondersteunende kussens, waardoor je botten en gewrichten beschermd worden. Toch is het matje licht in gewicht. Rol 'm op en gebruik het bijgeleverde hengsel om de mat gemakkelijk over je schouder mee te dragen. De yogamatten van DOIY Design zijn gemaakt van PVC.
 

PVC-yogamatten

De meeste yogamatten zijn gemaakt van PVC, ook wel bekend als Sticky YogaMats. Deze matten hebben een goede grip op de ondergrond. Handig, want zo glijdt hij ook niet weg in een uitdagende yogahouding. Een ander voordeel van een PVC-yogamat is dat hij lang mee gaat. Je kunt ze gebruiken voor verschillende yogastijlen. De meeste matten kun je ook gewoon wassen in de wasmachine, maar bekijk hiervoor altijd de instructies wanneer je een mat aanschaft. Hoe meer je deze PVC-yogamat gebruikt, hoe fijner hij wordt in gebruik.
 

Koop je yogamat online

Heb je een leuke yogamat op het oog? Bestel deze dan gemakkelijk online in onze webshop. Wij gaan gelijk met jouw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat jij de Zonnegroet en andere yogaposities zo snel mogelijk op jouw nieuwe mat kunt uitvoeren.