Seiko

QHT018S Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.4 cm
Diepte 2.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Kunststof
Merk Seiko
Merk kleurnaam Silver
Merk product code QHT018S

Ben je op zoek naar een stijlvolle en betrouwbare wekker? Dan is de Seiko QHT018S de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne ontwerp en zilveren kleur voegt deze wekker een vleugje elegantie toe aan elke slaapkamer.

Deze wekker heeft een breedte van 7.4 cm, een diepte van 2.4 cm en een hoogte van 7.5 cm, waardoor hij compact en handig is. Hij is speciaal ontworpen voor volwassenen en gemaakt van duurzaam kunststof materiaal.

Seiko, een gerenommeerd merk in de horlogewereld, staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De QHT018S is geen uitzondering. Met zijn betrouwbare werking en nauwkeurige tijdweergave zorgt deze wekker ervoor dat je nooit meer te laat komt.

Met de zilveren kleur past deze wekker perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne of klassieke slaapkamer hebt, de Seiko QHT018S voegt een vleugje stijl toe aan je ochtendroutine.

Bestel vandaag nog de Seiko QHT018S en geniet van een stijlvolle en betrouwbare wekker die je nooit in de steek zal laten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies