Seiko

QHE196S Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.6 cm
Diepte 3.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6.4 cm
Materiaal Kunststof
Merk Seiko
Merk kleurnaam Silver
Merk product code QHE196S

Op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Dan is de QHE196S van Seiko de ideale keuze. Met zijn moderne ontwerp en zilveren kleur is deze wekker een echte eyecatcher.

De QHE196S heeft een breedte van 6.6 cm, een diepte van 3.6 cm en een hoogte van 6.4 cm. Deze afmetingen maken hem compact en handig om overal neer te zetten. Of je nu een nachtkastje, bureau of plank hebt, deze wekker past overal.

Deze wekker is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met zijn strakke lijnen en minimalistische uitstraling past hij perfect in een moderne levensstijl. Of je nu een student, professional of ouder bent, deze wekker past bij jou.

De QHE196S is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de wekker duurzaam en lichtgewicht is. Bovendien is kunststof gemakkelijk schoon te maken, waardoor je wekker er altijd als nieuw uitziet.

Seiko staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de QHE196S is daar geen uitzondering op. Met het merk Seiko weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt. De zilveren kleur geeft de wekker een luxe uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke interieurstijl.

De QHE196S heeft een merkproductcode van QHE196S. Dit maakt het gemakkelijk om de wekker te identificeren en te vinden in onze winkel. Of je nu op zoek bent naar een specifiek model of gewoon wilt rondkijken, met de merkproductcode vind je snel wat je zoekt.

Maak van je ochtendroutine een stijlvolle ervaring met de QHE196S wekker van Seiko. Bestel vandaag nog en geniet van een betrouwbare en trendy toevoeging aan je interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies