Seiko

QHE194L Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Kunststof
Merk Seiko
Merk kleurnaam Blue
Merk product code QHE194L

De QHE194L is een stijlvolle wekker voor volwassenen van het gerenommeerde merk Seiko. De wekker is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een opvallende blauwe kleur die zorgt voor een frisse uitstraling in elke slaapkamer.

Met zijn handige formaat en gebruiksvriendelijke functies is de QHE194L de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare wekker. Dankzij de duidelijke display en de eenvoudige bediening is het instellen van de wekker een fluitje van een cent.

Of je nu een vroege vogel bent of juist moeite hebt met opstaan, met de QHE194L ben je altijd op tijd wakker. De wekker is voorzien van een betrouwbaar uurwerk en een luid alarm dat je gegarandeerd wakker maakt, zelfs op de meest slaperige ochtenden.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige wekker die er ook nog eens fantastisch uitziet, dan is de QHE194L van Seiko de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van een goede nachtrust en een stressvrije ochtend!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies