Seiko

QHE192N Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.2 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.8 cm
Materiaal Kunststof
Merk Seiko
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code QHE192N

Op zoek naar een stijlvolle en betrouwbare wekker? Dan is de QHE192N van Seiko de perfecte keuze voor jou. Met zijn zilverkleurige kunststof behuizing en compacte formaat van 11.2 cm breed, 5.5 cm diep en 10.8 cm hoog, past deze wekker moeiteloos in elke slaapkamer.

De QHE192N is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt een eenvoudige en intuïtieve bediening. Met zijn duidelijke wijzerplaat en heldere cijfers is de tijd altijd gemakkelijk af te lezen, zelfs in het donker. Dankzij het hoogwaardige materiaal en de uitstekende kwaliteit waar Seiko bekend om staat, ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare wekker.

Met de QHE192N hoef je je geen zorgen te maken over het missen van belangrijke afspraken of het te laat komen op je werk. Deze wekker is voorzien van een betrouwbaar en nauwkeurig uurwerk, zodat je altijd op tijd gewekt wordt. Daarnaast heeft de QHE192N een handige snooze-functie, zodat je nog even kunt blijven liggen voordat je de dag begint.

Laat je niet misleiden door zijn compacte formaat, de QHE192N is een krachtige wekker die je elke ochtend op tijd uit bed zal krijgen. Bestel nu jouw Seiko QHE192N wekker en geniet van een stijlvolle en betrouwbare toevoeging aan je slaapkamer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies