Seiko

QHE183W White/Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9.8 cm
Diepte 5.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.2 cm
Materiaal Plastic
Merk Seiko
Merk kleurnaam White/Blue
Merk product code QHE183W

Op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Maak kennis met de QHE183W van Seiko. Deze prachtige wekker behoort tot de categorie Wekkers en is ontworpen voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 9.8 cm breed, 5.8 cm diep en 9.2 cm hoog, past hij gemakkelijk op elk nachtkastje of bureau.

De QHE183W is gemaakt van hoogwaardig plastic materiaal, waardoor hij duurzaam en lichtgewicht is. Het Seiko-merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze wekker is daar geen uitzondering op. Met zijn witte en blauwe kleurencombinatie voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Deze wekker heeft een unieke productcode, namelijk QHE183W, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je nu een wekker nodig hebt voor jezelf of als cadeau voor een geliefde, de QHE183W is de perfecte keuze. Mis deze kans niet om een stijlvolle en functionele wekker aan je collectie toe te voegen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies