Karlsson

Alarm clock Tube Bamboo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 4.2 cm
Materiaal Bamboe
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Bamboo

De Alarm clock Tube van Karlsson is een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Met een breedte van 7 cm en een hoogte van 4.2 cm past deze wekker perfect op je nachtkastje. Het gebruik van bamboe als materiaal geeft deze wekker een natuurlijke uitstraling.

De Alarm clock Tube is ontworpen voor volwassenen en het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze wekker wordt omschreven als "Bamboo", wat perfect past bij het gebruikte materiaal.

Met de Alarm clock Tube wordt wakker worden een plezierige ervaring. Zet deze wekker naast je bed en geniet van de stijlvolle uitstraling en het rustgevende geluid van het alarm. Begin je dag op een positieve en trendy manier met de Alarm clock Tube van Karlsson.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies