Karlsson

Alarm clock Triangle Bamboo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8.8 cm
Diepte 7.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.8 cm
Materiaal Bamboe
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Bamboo

Ben je op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Dan is de Alarm clock Triangle van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn unieke driehoekige vorm en gemaakt van duurzaam bamboe, is deze wekker een echte eyecatcher.

De Alarm clock Triangle heeft een breedte van 8.8 cm, een diepte van 7.8 cm en een hoogte van 7.8 cm. Deze compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de wekker overal neer te zetten, of het nu op je nachtkastje, bureau of dressoir is.

Deze wekker is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect bij een moderne en milieubewuste levensstijl. Het gebruik van bamboe als materiaal geeft de wekker niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en stevigheid.

Met het merk Karlsson weet je dat je kwaliteit in huis haalt. De Alarm clock Triangle is geen uitzondering. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige producten. De wekker is verkrijgbaar in de kleur Bamboo, wat perfect past bij de natuurlijke uitstraling van het bamboe materiaal.

Laat de Alarm clock Triangle van Karlsson jou elke ochtend op een stijlvolle en milieubewuste manier wekken. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies