Karlsson

Alarm clock Tinge white dial Design Armando Breeveld steel brushed gold colored white dial

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam steel brushed gold colored white dial
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Dan is de Alarm clock Tinge met witte wijzerplaat ontworpen door Armando Breeveld de ideale keuze. Deze wekker behoort tot de categorie Wekkers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Alarm clock Tinge heeft een breedte van 4 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 10 cm. De goudkleurige hardware geeft deze wekker een luxe uitstraling. Het materiaal van de wekker is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit.

De wekker is van het bekende merk Karlsson en heeft een unieke kleurnaam: "steel brushed gold colored white dial". De ronde vorm van de wekker zorgt voor een tijdloos design dat in elke kamer past.

Met de Alarm clock Tinge haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een prachtig decoratief stuk. Deze wekker zal zeker de aandacht trekken en een eyecatcher zijn in jouw slaapkamer of woonkamer.

Wacht niet langer en voeg deze trendy wekker toe aan je collectie. Bestel de Alarm clock Tinge met witte wijzerplaat ontworpen door Armando Breeveld vandaag nog en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies