Karlsson

Alarm Clock Lure Large Steel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

Ben je op zoek naar een wekker die zowel functioneel als stijlvol is? Dan is de Alarm Clock Lure Large Steel van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne uitstraling en hoogwaardige materialen zal deze wekker zeker indruk maken.

De Alarm Clock Lure Large Steel heeft een breedte van 11 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 11 cm. Deze afmetingen maken hem compact genoeg om op elk nachtkastje te passen, zonder te veel ruimte in te nemen. Het metaalmateriaal zorgt voor duurzaamheid en een strakke uitstraling.

Deze wekker is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect bij elke slaapkamerinrichting. Met zijn zwarte kleur en het merk Karlsson straalt hij elegantie en klasse uit. Of je nu een minimalistische stijl hebt of juist van een meer moderne look houdt, deze wekker past bij elke smaak.

Laat je niet misleiden door zijn eenvoudige ontwerp, want de Alarm Clock Lure Large Steel is voorzien van alle essentiële functies die je nodig hebt om op tijd wakker te worden. Met zijn betrouwbare alarm en duidelijke wijzerplaat kun je altijd vertrouwen op deze wekker om je op tijd uit bed te krijgen.

Wacht niet langer en voeg de Alarm Clock Lure Large Steel van Karlsson toe aan je winkelmandje. Met zijn combinatie van functionaliteit, stijl en kwaliteit is deze wekker een must-have voor elke fashion-forward individu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies