Karlsson

Alarm clock Hexagon veneer white LED Dark wood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Hout
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Dark wood

Op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Dan is de Alarmklok Hexagon met wit LED-display echt iets voor jou. Deze wekker behoort tot de categorie Wekkers en is een absolute must-have voor volwassenen.

Met een breedte van 13 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 11 cm, heeft deze wekker de ideale afmetingen om op je nachtkastje te plaatsen. Het gebruik van hoogwaardig hout als materiaal geeft deze wekker een luxe uitstraling. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze wekker is daar geen uitzondering op.

De Alarmklok Hexagon heeft een prachtige donkerhouten kleur, die perfect past bij een warm en gezellig interieur. Het LED-display zorgt voor een duidelijke en heldere weergave van de tijd, zodat je nooit meer te laat komt. Met deze wekker wordt opstaan een stuk aangenamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies