Karlsson

Alarm clock Gummy rubberized White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Rubber
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

Word wakker met de Alarm clock Gummy rubberized van Karlsson. Dit wekkermodel is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig rubber. Het materiaal zorgt voor een zachte en comfortabele touch, waardoor je elke ochtend met plezier wakker wordt.

Karlsson staat bekend om zijn kwalitatieve producten en deze wekker is daar geen uitzondering op. De witte kleur van de wekker past perfect in elke slaapkamer en geeft een frisse uitstraling. Het merk Karlsson staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze wekker.

De Alarm clock Gummy rubberized is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je slaapkamer. Het minimalistische design past perfect bij een modern interieur en de grote cijfers zorgen ervoor dat je altijd de tijd goed kunt aflezen. Kortom, deze wekker is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve en stijlvolle wekker.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies