Karlsson

Alarm clock Gummy rubberized Light pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Rubber
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Light pink

Word wakker met stijl met de Alarm clock Gummy rubberized van Karlsson. Dit wekker is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en functioneel ontwerp. Het materiaal van deze wekker is rubber, wat zorgt voor een zachte en comfortabele touch.

De Karlsson Alarm clock Gummy rubberized is verkrijgbaar in de kleur Light pink, wat een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toevoegt aan elke slaapkamer. Het merk Karlsson staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en deze wekker is geen uitzondering.

Met zijn eenvoudige en intuïtieve interface is deze wekker gemakkelijk te gebruiken en biedt hij betrouwbare prestaties. Of je nu een drukke professional bent die op tijd moet zijn voor een vergadering of een student die vroeg op moet staan voor college, de Karlsson Alarm clock Gummy rubberized is de perfecte metgezel voor een goede nachtrust en een productieve dag.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies