Karlsson

Alarm clock Globe Design Armando Breeveld white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9.5 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam white
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle wekker die een vleugje elegantie toevoegt aan je slaapkamer? Dan is de Alarmklok Globe Design Armando Breeveld perfect voor jou. Met zijn ronde vorm en witte kleur is deze wekker een prachtige toevoeging aan elke dameskamer.

Deze wekker heeft een breedte van 9.5 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 10 cm, waardoor hij compact genoeg is om op je nachtkastje te passen zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Het materiaal van deze wekker is hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De Alarmklok Globe Design Armando Breeveld is van het bekende merk Karlsson, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met deze wekker ben je verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige tijdweergave, zodat je nooit meer te laat zult komen.

Laat je verleiden door de charmante uitstraling van deze wekker en voeg een vleugje klasse toe aan je ochtendroutine. Bestel de Alarmklok Globe Design Armando Breeveld vandaag nog en word wakker met stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies