Karlsson

Alarm clock Button metal matt Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

Ben je op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Dan is de Alarm clock Button metal matt van Karlsson de ideale keuze. Met zijn strakke en moderne uitstraling zal deze wekker zeker de aandacht trekken.

De Alarm clock Button metal matt heeft een breedte van 9 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 10 cm. Deze afmetingen maken hem compact en handig om overal neer te zetten. Of je nu een volwassene bent of een kind, deze wekker is geschikt voor iedereen.

De wekker is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze wekker is daar geen uitzondering op. De kleur van de wekker is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante look.

Met de Alarm clock Button metal matt van Karlsson ben je verzekerd van een betrouwbare en stijlvolle wekker. Bestel hem vandaag nog en word elke ochtend op een trendy manier wakker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies