Memobottle

A7 Memobottle Stainless Steel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.4 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Materiaal Roestvrij staal
Merk Memobottle
Merk kleurnaam Black
Merk product code M250
Volume 0.2 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische waterfles? Maak kennis met de A7 Memobottle Stainless Steel. Deze waterfles is perfect voor volwassenen die onderweg gehydrateerd willen blijven. Met een breedte van 7.4 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 14 cm, heeft deze fles een compact formaat dat gemakkelijk in je tas past.

De A7 Memobottle Stainless Steel is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij duurzaam en langdurig bruikbaar is. Het merk achter deze fles is Memobottle, een bekend en betrouwbaar merk in de wereld van waterflessen. De fles is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, die zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Met een inhoud van 0.2 liter biedt deze waterfles voldoende ruimte voor je favoriete drankje. Of je nu naar kantoor gaat, naar de sportschool of gewoon onderweg bent, met de A7 Memobottle Stainless Steel heb je altijd je dorstlesser bij de hand.

Wacht niet langer en bestel nu jouw A7 Memobottle Stainless Steel waterfles. Blijf gehydrateerd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies