Memobottle

A6 Memobottle Stainless Steel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.5 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 18.7 cm
Materiaal Roestvrij staal
Merk Memobottle
Merk kleurnaam Black
Merk product code M210
Volume 0.4 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische waterfles? Maak kennis met de A6 Memobottle Stainless Steel! Deze waterfles is perfect voor volwassenen die onderweg gehydrateerd willen blijven. Met een breedte van 10.5 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 18.7 cm, heeft deze fles een compact formaat dat gemakkelijk in je tas past.

De A6 Memobottle Stainless Steel is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij duurzaam en langdurig bruikbaar is. Het merk achter deze fles is Memobottle, een bekend en betrouwbaar merk in de wereld van waterflessen. De fles heeft een elegante zwarte kleur, die zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Met een inhoud van 0.4 liter biedt deze fles voldoende ruimte voor je favoriete drankjes. Of je nu water, sap of een verfrissende smoothie wilt meenemen, de A6 Memobottle Stainless Steel staat voor je klaar. Met zijn handige formaat en lekvrije ontwerp is hij ideaal voor onderweg, op kantoor of tijdens het sporten.

Ben je op zoek naar een waterfles die zowel functioneel als stijlvol is? Kies dan voor de A6 Memobottle Stainless Steel. Bestel vandaag nog en geniet van een trendy en handige metgezel voor al je hydratatiebehoeften!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies