Dopper

Dopper Steel 800ml Steel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Bronze
Materiaal Roestvrij staal
Merk Dopper
Merk kleurnaam Steel
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd
Volume 800 l

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle waterfles? Dan is de Dopper Steel 800ml perfect voor jou! Deze waterfles behoort tot de categorie Waterflessen en heeft een inhoud van 800 ml.

De Dopper Steel 800ml is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook nog eens lang meegaat. Met een breedte en diepte van 7 cm en een hoogte van 25 cm, heeft deze waterfles de ideale afmetingen om gemakkelijk mee te nemen in je tas of rugzak.

Deze waterfles is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft het Certified B Corporation en Cradle to Cradle Bronze keurmerk. Dit betekent dat de Dopper Steel 800ml voldoet aan strenge duurzaamheidseisen en bijdraagt aan een betere wereld.

Het merk Dopper staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen. De Dopper Steel 800ml is verkrijgbaar in de kleur Steel, wat perfect past bij de robuuste uitstraling van de waterfles. Daarnaast is deze Dopper ook nog eens Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd, wat betekent dat hij volledig recyclebaar is.

Met de Dopper Steel 800ml hoef je nooit meer plastic waterflesjes te kopen. Vul hem eenvoudig met kraanwater en draag bij aan het verminderen van plastic afval. Kies voor duurzaamheid en stijl met de Dopper Steel 800ml!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 35,96 Normale prijs 44,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies