Dopper

Dopper Steel 350ml Steel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Bronze
Materiaal Roestvrij staal
Merk Dopper
Merk kleurnaam Steel
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle waterfles? Dan is de Dopper Steel 350ml perfect voor jou! Deze waterfles is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 350ml.

De Dopper Steel 350ml is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook nog eens lang meegaat. Daarnaast is deze waterfles voorzien van het Certified B Corporation keurmerk en het Cradle to Cradle Bronze keurmerk. Dit betekent dat de Dopper Steel 350ml voldoet aan strenge duurzaamheidseisen en bijdraagt aan een circulaire economie.

Het merk achter deze geweldige waterfles is Dopper, een bekend en betrouwbaar merk dat zich inzet voor een schonere en betere wereld. De Dopper Steel 350ml is verkrijgbaar in de kleur Steel, wat perfect past bij de stoere uitstraling van deze waterfles.

Naast zijn duurzaamheid en stijlvolle design, heeft de Dopper Steel 350ml ook een handige eigenschap. Deze waterfles is namelijk Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd, wat betekent dat hij volledig recyclebaar is. Zo draag je niet alleen bij aan het verminderen van plastic afval, maar ook aan het behoud van grondstoffen.

Wacht niet langer en kies voor de Dopper Steel 350ml. Een waterfles die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens een trendy accessoire is. Bestel hem vandaag nog en geniet van heerlijk fris water, waar je ook bent!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies