Dopper

Dopper Sport Cap Arctic Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5.5 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2.3 cm
Keurmerken Certified B Corporation
Materiaal Polypropyleen
Merk Dopper
Merk kleurnaam Arctic Grey

De Dopper Sport Cap is een must-have accessoire voor volwassenen die graag actief bezig zijn. Met een breedte en diepte van 5.5 cm en een hoogte van 2.3 cm, is deze sportdop perfect ontworpen om te passen op jouw favoriete Dopper waterfles. Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal en met het keurmerk Certified B Corporation, is deze sportdop niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk.

De Dopper Sport Cap is ontworpen door het bekende merk Dopper, dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle producten. De sportdop is verkrijgbaar in de kleur Arctic Grey, wat een moderne en trendy uitstraling geeft aan jouw waterfles. Met de Dopper Sport Cap kun je gemakkelijk en snel drinken tijdens het sporten, wandelen of andere activiteiten, zonder dat je de dop hoeft te verwijderen.

Met de Dopper Sport Cap hoef je je geen zorgen te maken over lekken of morsen. De dop sluit stevig af, zodat je waterfles altijd veilig in je tas of rugzak kan worden meegenomen. Daarnaast is de sportdop eenvoudig schoon te maken, waardoor je altijd kunt genieten van fris en schoon drinkwater.

Voeg een Dopper Sport Cap toe aan je collectie en ervaar het gemak en de stijl die het biedt. Bestel vandaag nog jouw eigen Dopper Sport Cap en geniet van hydratatie onderweg!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies