Dopper

Dopper Original 450ml Seahorse Lime

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 24 cm
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Gold
Materiaal RPET
Merk Dopper
Merk kleurnaam Seahorse Lime
Merk product code 5173
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Gold gecertificeerd

Ben je op zoek naar een duurzame waterfles die niet alleen goed is voor het milieu, maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is de Dopper Original 450ml de perfecte keuze voor jou. Met een breedte en diepte van 6 cm en een hoogte van 24 cm, heeft deze waterfles de ideale afmetingen om gemakkelijk mee te nemen in je tas of rugzak.

De Dopper Original 450ml is gemaakt van gerecycled RPET materiaal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bovendien is deze waterfles Cradle to Cradle Gold gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Met de keurmerken Certified B Corporation en Cradle to Cradle Gold ben je verzekerd van een product dat goed is voor zowel mens als milieu.

Het merk Dopper staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie op het gebied van duurzame waterflessen. De Dopper Original 450ml in de kleur Seahorse Lime is een ware eyecatcher. Met de merkproductcode 5173 weet je zeker dat je de originele Dopper in handen hebt.

Deze Dopper is speciaal ontworpen voor volwassenen en is geschikt voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, naar de sportschool of een dagje uit, met de Dopper Original 450ml heb je altijd voldoende water bij de hand. Bovendien is deze waterfles gemakkelijk schoon te maken, waardoor je altijd kunt genieten van fris en schoon drinkwater.

Wacht niet langer en maak een bewuste keuze voor het milieu met de Dopper Original 450ml. Bestel vandaag nog en draag bij aan een duurzamere toekomst!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies