Dopper

Dopper Original 450ml Harvest Sun

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Silver
Materiaal Polypropyleen
Merk Dopper
Merk kleurnaam Harvest Sun
Merk product code 3780
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle waterfles? Dan is de Dopper Original 450ml perfect voor jou! Deze waterfles behoort tot de categorie Waterflessen en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen aanspreken.

Met een breedte en diepte van slechts 6 cm is de Dopper Original 450ml compact en gemakkelijk mee te nemen. De hoogte van 24 cm zorgt ervoor dat je voldoende water kunt meenemen voor onderweg. Deze waterfles is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Wat deze waterfles echt bijzonder maakt, zijn de keurmerken die hij draagt. De Dopper Original 450ml is gecertificeerd als Certified B Corporation en heeft het Cradle to Cradle Silver keurmerk. Dit betekent dat deze waterfles voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen en bijdraagt aan een betere wereld.

De Dopper Original 450ml is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Het merk achter deze waterfles is Dopper, een bekend en vertrouwd merk op het gebied van duurzame producten. De kleur van deze specifieke Dopper is Harvest Sun, wat zorgt voor een vrolijke en zonnige uitstraling.

Met de merkproductcode 3780 kun je deze Dopper eenvoudig terugvinden in ons assortiment. Bovendien is deze Dopper Cradle to Cradle Silver gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan hoge duurzaamheidsstandaarden.

Wacht niet langer en kies voor de Dopper Original 450ml waterfles. Met zijn compacte formaat, duurzame materialen en stijlvolle uitstraling is deze waterfles de perfecte keuze voor milieubewuste volwassenen. Bestel nu en draag bij aan een betere wereld!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies