Dopper

Dopper Original 450ml Pacific Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 24 cm
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Gold
Materiaal Polypropyleen
Merk Dopper
Merk kleurnaam Pacific Blue
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Gold gecertificeerd

Op zoek naar een duurzame waterfles die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is? Maak kennis met de Dopper Original 450ml. Deze waterfles van het merk Dopper is perfect voor volwassenen die bewust willen bijdragen aan een betere wereld. Met een breedte en diepte van 6 cm en een hoogte van 24 cm, heeft deze waterfles de ideale afmetingen om gemakkelijk mee te nemen in je tas of rugzak.

Wat deze Dopper Original 450ml echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid. Gemaakt van biologisch polypropyleen, draagt deze waterfles bij aan een schonere planeet. Bovendien is de Dopper Original 450ml gecertificeerd als Cradle to Cradle Gold, wat betekent dat het voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen. Met trots draagt deze waterfles de keurmerken Certified B Corporation en Cradle to Cradle Gold.

De Dopper Original 450ml is verkrijgbaar in de kleur Pacific Blue, wat perfect past bij de frisheid van het water dat je erin bewaart. Met het merk Dopper weet je dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze waterfles is niet alleen functioneel, maar ook een statement voor een duurzame levensstijl.

Ben je op zoek naar een waterfles die niet alleen goed is voor het milieu, maar er ook nog eens goed uitziet? Kies dan voor de Dopper Original 450ml. Met zijn Cradle to Cradle Gold-certificering en biologisch polypropyleen materiaal, is deze waterfles een verantwoorde keuze. Bestel vandaag nog en draag bij aan een schonere en duurzamere wereld!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies