Dopper

Dopper Insulated 580ml Glacier Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.3 cm
Diepte 7.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25.7 cm
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Bronze
Materiaal Roestvrij staal
Merk Dopper
Merk kleurnaam Glacier Grey
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd

Op zoek naar een duurzame en stijlvolle waterfles? Maak kennis met de Dopper Insulated 580ml. Deze waterfles behoort tot de categorie Waterflessen en is perfect voor volwassenen. Met een breedte en diepte van 7.3 cm en een hoogte van 25.7 cm, heeft deze fles de ideale afmetingen om overal mee naartoe te nemen.

De Dopper Insulated 580ml is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook lang meegaat. Het merk Dopper staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze waterfles is daar geen uitzondering op. De kleur van deze fles is Glacier Grey, wat een moderne en trendy uitstraling geeft.

Wat deze Dopper nog specialer maakt, is dat hij Certified B Corporation en Cradle to Cradle Bronze keurmerken heeft. Dit betekent dat hij voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen en bijdraagt aan een betere wereld. Bovendien is deze Dopper Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd, wat betekent dat hij volledig recyclebaar is.

Met een inhoud van 580ml biedt deze Dopper voldoende ruimte voor je favoriete drankjes. Of je nu onderweg bent, op kantoor zit of aan het sporten bent, deze waterfles houdt je drankjes op de perfecte temperatuur. Blijf gehydrateerd en geniet van je favoriete drankjes, waar je ook bent.

Kies voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit met de Dopper Insulated 580ml. Bestel vandaag nog en maak een bewuste keuze voor een betere wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies