Dopper

Dopper Insulated 350ml Blazing Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23.6 cm
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Bronze
Materiaal Roestvrij staal
Merk Dopper
Merk kleurnaam Blazing Black
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd

Op zoek naar een duurzame en stijlvolle waterfles? Maak kennis met de Dopper Insulated 350ml! Deze waterfles behoort tot de categorie Waterflessen en is perfect voor volwassenen. Met een breedte en diepte van 6 cm en een hoogte van 23.6 cm, heeft deze fles de ideale afmetingen om gemakkelijk mee te nemen.

De Dopper Insulated 350ml is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook lang meegaat. Het merk achter deze geweldige waterfles is Dopper, een bekend en vertrouwd merk in de fashion industrie. De fles is uitgevoerd in de kleur Blazing Black, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling.

Wat deze Dopper extra bijzonder maakt, is dat hij Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd is. Dit betekent dat de fles voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen en bijdraagt aan een circulaire economie. Daarnaast is de Dopper Insulated 350ml ook gecertificeerd als Certified B Corporation, wat aangeeft dat het merk zich inzet voor sociale en milieuvriendelijke doelen.

Met de Dopper Insulated 350ml hoef je je geen zorgen te maken over het warm of koud houden van je drankjes. Deze geïsoleerde waterfles zorgt ervoor dat je drankjes tot wel 9 uur lang warm blijven en tot 24 uur lang koud. Of je nu onderweg bent, op kantoor zit of aan het sporten bent, deze fles is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en kies voor de Dopper Insulated 350ml. Een duurzame, stijlvolle en functionele waterfles die bijdraagt aan een betere wereld. Bestel nu en geniet van je favoriete drankjes, waar je ook bent!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies