Balvi

Bottle Birdie 1L Transparant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13.5 cm
Diepte 8.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 31 cm
Materiaal Boriumsilicaat
Merk Balvi
Merk kleurnaam Transparant
Merk product code 27424
Woonruimte Keuken

De Bottle Birdie 1L is een stijlvolle waterfles die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 13.5 cm, een diepte van 8.8 cm en een hoogte van 31 cm, heeft deze fles de ideale afmetingen om gemakkelijk mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig boriumsilicaat, is deze fles duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.

Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en de Bottle Birdie 1L is daar geen uitzondering op. Met een transparante kleur en een productcode van 27424, is deze fles niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol accessoire voor in de keuken.

Of je nu onderweg bent, op kantoor werkt of thuis ontspant, deze waterfles is een must-have. Met zijn ruime inhoud van 1 liter en het gemakkelijk te openen deksel, kun je altijd genieten van een verfrissend drankje. Voeg de Bottle Birdie 1L toe aan je collectie en hydrateer in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies