Leitmotiv

Wall Lamp Snazzy Metal Matt Warm Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 10 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Matt Warm Grey
Type fitting E27
Woonruimte Slaapkamer

De Wall Lamp Snazzy Metal is een prachtige wandlamp die perfect past in de categorie Wandlampen. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 10 cm is deze lamp ideaal voor volwassenen. De lamp werkt op stroomaansluiting en heeft een energiebron van stroom. Gemaakt van hoogwaardig metaal en met het merk Leitmotiv ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

De Wall Lamp Snazzy Metal heeft een matte warmgrijze kleur, wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling. De lamp heeft een type fitting van E27, waardoor je gemakkelijk de juiste lichtbron kunt kiezen. Deze wandlamp is speciaal ontworpen voor de slaapkamer, maar kan ook perfect gebruikt worden in andere woonruimtes.

Met de Wall Lamp Snazzy Metal haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een prachtig designobject. De combinatie van het hoogwaardige metaal, de matte warmgrijze kleur en het stijlvolle merk Leitmotiv maken deze wandlamp een echte eyecatcher. Creëer een gezellige sfeer in je slaapkamer met deze unieke en trendy lamp.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies