Seiko

QXA756J White/Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 4.6 cm
Materiaal Plastic
Merk Seiko
Merk kleurnaam White/Black
Merk product code QXA756J

Op zoek naar een stijlvolle wandklok voor volwassenen? Dan is de QXA756J van Seiko de perfecte keuze. Met een breedte van 30.5 cm en een hoogte van 4.6 cm past deze klok moeiteloos in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig plastic, straalt deze klok kwaliteit en duurzaamheid uit.

Het merk Seiko staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap en innovatieve ontwerpen. De QXA756J is geen uitzondering. Met zijn witte en zwarte kleurencombinatie voegt deze klok een vleugje elegantie toe aan je interieur. De merkproductcode QXA756J garandeert dat je een authentiek Seiko-product ontvangt.

Met de QXA756J wandklok haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een prachtig decoratief stuk. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verfraaien, deze klok zal zeker de aandacht trekken. Mis deze kans niet om je ruimte een vleugje stijl te geven met de Seiko QXA756J wandklok.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies