Seiko

QXA756B White/Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 4.6 cm
Materiaal Plastic
Merk Seiko
Merk kleurnaam White/Brown
Merk product code QXA756B

Op zoek naar een stijlvolle wandklok voor volwassenen? Dan is de QXA756B van Seiko de perfecte keuze. Met een breedte van 30.5 cm en een hoogte van 4.6 cm is deze klok compact en past hij moeiteloos in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig plastic, straalt deze klok duurzaamheid en kwaliteit uit.

Het merk Seiko staat bekend om zijn vakmanschap en betrouwbaarheid, en de QXA756B is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "White/Brown" voegt deze klok een vleugje elegantie toe aan je interieur. De merkproductcode QXA756B zorgt ervoor dat je precies weet welk model je in handen hebt.

Met zijn moderne design en tijdloze uitstraling is de QXA756B wandklok een must-have voor elke fashion-forward interieurliefhebber. Bestel vandaag nog en geef je huis een vleugje stijl met deze prachtige klok van Seiko.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies