Karlsson

Wall / Table Clock Boxed Flip Bamboo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11.5 cm
Materiaal Bamboe
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Bamboo

Op zoek naar een stijlvolle en functionele wandklok? Dan is de Wall / Table Clock Boxed Flip van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 20.5 cm breed, 7 cm diep en 11.5 cm hoog, past deze klok moeiteloos in elke ruimte. Het gebruik van bamboe als materiaal geeft deze klok een natuurlijke en duurzame uitstraling.

De Wall / Table Clock Boxed Flip is ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een klok die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Het merk Karlsson staat bekend om zijn hoogwaardige producten en met de toevoeging van bamboe als kleurnaam, straalt deze klok een warme en moderne sfeer uit.

Met zijn unieke flip-mechanisme geeft deze klok een speelse twist aan de traditionele wandklok. De cijfers worden weergegeven op flipkaarten, wat zorgt voor een interessant visueel effect. Of je nu de klok aan de muur wilt hangen of op een tafel wilt plaatsen, de Wall / Table Clock Boxed Flip past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan jouw interieur met de Wall / Table Clock Boxed Flip van Karlsson. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies