Karlsson

Wall / Table clock Boxed Flip XL Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Hout
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Gold colored

De Wall / Table clock Boxed Flip XL is een prachtige wandklok die perfect is voor volwassenen. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, wat zorgt voor een duurzaam en stijlvol ontwerp. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op.

De klok heeft een uniek ontwerp met flip-cijfers, waardoor het gemakkelijk is om de tijd af te lezen. De gouden kleur van het merk voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp en maakt het een perfecte aanvulling op elk interieur.

Of je nu op zoek bent naar een klok voor aan de muur of op tafel, de Wall / Table clock Boxed Flip XL is een uitstekende keuze. Het is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief stuk dat de aandacht zal trekken van iedereen die het ziet.

Als je op zoek bent naar een klok die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Wall / Table clock Boxed Flip XL de perfecte keuze. Het is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een uniek ontwerp met flip-cijfers. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op. Met zijn gouden kleur voegt het een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Of je het nu aan de muur hangt of op tafel zet, deze klok zal zeker de aandacht trekken en een prachtige aanvulling zijn op je huis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies