Karlsson

Wall clock Vintage round glass White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 35 cm
Materiaal Glas
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Wall clock Vintage round glass van Karlsson precies wat je nodig hebt. Deze prachtige wandklok is perfect voor volwassenen en heeft een breedte en hoogte van 35 cm. Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze klok elegantie en klasse uit.

Met zijn witte kleur past de Wall clock Vintage round glass moeiteloos in elke kamer. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, deze klok voegt een vleugje charme toe aan elke ruimte. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op.

Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame materialen is de Wall clock Vintage round glass een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Mis deze kans niet om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog jouw eigen Karlsson wandklok en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies