Karlsson

Wall clock Vintage glass Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Grey

De Wall clock Vintage glass van Karlsson is een prachtige toevoeging aan elke volwassen interieur. Deze wandklok is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een vintage uitstraling met een moderne twist. Het glazen ontwerp geeft de klok een elegante uitstraling, terwijl de grijze kleur van het merk Karlsson zorgt voor een tijdloze look.

Met zijn strakke lijnen en minimalistische ontwerp past deze wandklok perfect in elke kamer. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of keuken hangt, hij zal zeker de aandacht trekken van iedereen die hem ziet. De Wall clock Vintage glass is niet alleen een functioneel item, maar ook een prachtig decoratief stuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Deze wandklok is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer nauwkeurig. Met zijn betrouwbare uurwerk weet je altijd precies hoe laat het is. Of je nu op tijd wilt zijn voor een belangrijke afspraak of gewoon wilt weten hoe laat het is, de Wall clock Vintage glass zal je nooit in de steek laten.

Als je op zoek bent naar een wandklok die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Wall clock Vintage glass van Karlsson de perfecte keuze. Met zijn vintage uitstraling en moderne twist is deze klok een echte blikvanger in elk interieur. Bestel hem vandaag nog en geef je huis de upgrade die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies