Karlsson

Wall clock Vintage glass White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 35 cm
Materiaal Glas
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Wall clock Vintage glass van Karlsson de perfecte keuze. Deze wandklok is een prachtige eyecatcher die je muur direct transformeert. Met een breedte en hoogte van 35 cm past deze klok perfect in elke ruimte.

De Wall clock Vintage glass is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van een vintage uitstraling. Het materiaal van deze klok is hoogwaardig glas, waardoor het een luxe en elegante uitstraling heeft. De witte kleur van het merk Karlsson voegt een vleugje verfijning toe aan je interieur.

Met de Wall clock Vintage glass haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een prachtig decoratief element. Deze wandklok is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Mis deze kans niet om je interieur naar een hoger niveau te tillen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies