Karlsson

Wall Clock Sunburst Crystal Medium Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Gold

De Wall Clock Sunburst Crystal Medium is een prachtige wandklok die een vleugje glamour toevoegt aan elke ruimte. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 30 cm, heeft deze klok de perfecte afmetingen om op te vallen zonder te overheersen.

Gemaakt van hoogwaardig staal, straalt deze klok duurzaamheid en stijl uit. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op. Met een prachtige gouden kleur voegt deze klok een vleugje luxe toe aan elke kamer.

De Wall Clock Sunburst Crystal Medium is ontworpen voor volwassenen en past perfect in verschillende interieurstijlen. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze klok zal zeker de aandacht trekken en een statement maken.

Met zijn unieke zonnestraalontwerp en sprankelende kristallen details, is deze klok een ware eyecatcher. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte plaatst, hij zal zeker een gespreksonderwerp zijn en de ruimte opvrolijken.

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je interieur met de Wall Clock Sunburst Crystal Medium. Bestel vandaag nog en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies