Karlsson

Wall Clock Studs Pendulum Wood Warm Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 50 cm
Materiaal Hout
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Warm Grey

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een vleugje elegantie geeft? Dan is de Wall Clock Studs Pendulum Wood van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn warm grijze kleur en houten materiaal is deze klok een prachtige toevoeging aan elke ruimte.

Deze wandklok heeft een breedte van 30 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 50 cm, waardoor hij perfect past in verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne, industriële of landelijke inrichting hebt, deze klok zal zeker de aandacht trekken.

De Wall Clock Studs Pendulum Wood is speciaal ontworpen voor volwassenen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl. Het merk Karlsson staat bekend om zijn vakmanschap en deze klok is daar geen uitzondering op. Met zijn pendulum en studs details geeft deze klok een unieke twist aan een klassiek ontwerp.

Wacht niet langer en voeg een vleugje klasse toe aan je interieur met de Wall Clock Studs Pendulum Wood. Bestel vandaag nog en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies