Karlsson

Wall clock Sencillo Faded Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Multiplex
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Faded Pink
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een eenvoudige en stijlvolle wandklok voor volwassenen? Dan is de Wall clock Sencillo de perfecte keuze voor jou. Met een diepte van slechts 5 cm past deze klok perfect in elke woonkamer. Gemaakt van hoogwaardig multiplex en ontworpen door het gerenommeerde merk Karlsson, straalt deze klok kwaliteit en vakmanschap uit.

De Wall clock Sencillo is verkrijgbaar in de prachtige kleur Faded Pink, wat een vleugje subtiliteit en elegantie toevoegt aan je interieur. Of je nu een moderne of klassieke woonstijl hebt, deze klok past moeiteloos bij elke inrichting.

Met zijn minimalistische ontwerp en duidelijke wijzerplaat is de Wall clock Sencillo niet alleen een praktisch item, maar ook een decoratieve toevoeging aan je woonruimte. Of je nu de tijd in de gaten wilt houden tijdens het loungen op de bank of tijdens het ontvangen van gasten, deze klok zal zeker de aandacht trekken.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je woonkamer met de Wall clock Sencillo. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies