Karlsson

Wall clock Sencillo Moss Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Multiplex
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Moss Green
Woonruimte Woonkamer

De Wall clock Sencillo is een prachtige wandklok die perfect past in elke woonkamer. Met een diepte van slechts 5 cm neemt deze klok weinig ruimte in beslag, waardoor hij ideaal is voor kleinere ruimtes. Deze klok is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig multiplex materiaal.

Het merk achter deze klok is Karlsson, een bekend en betrouwbaar merk in de wereld van klokken. De Wall clock Sencillo is verkrijgbaar in de kleur Moss Green, wat een vleugje natuurlijke schoonheid aan je woonruimte toevoegt. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze klok past bij elke stijl.

Met zijn stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen is de Wall clock Sencillo niet alleen een functioneel item, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Mis deze kans niet om je woonkamer een vleugje elegantie te geven met deze unieke wandklok.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies